Beach 2012 med företagshälsovård

Träning är någonting som de flesta vill hinna med, men inte gör. Varje nyår sätts nya löften om att just det här året ska bli året då gymkortet faktiskt används. Men så blir det ofta inte. Med hjälp av företagshälsovård kan anställda på arbetstid få möjlighet att gå till gymmet på lunchen/före eller efter jobbet och inte behöva oroa sig för att missa arbetstid. Företagshälsovård innebär att företaget sätter personalens välmående i fokus och ger de anställd tid till promenader, gymtid och massage.

Det är viktigt med företagshälsovård eftersom det visat sig att allt fler personer jobbar på stillasittande företag där ryggarna blir sämre, fler får migrän och många är ofokuserade när dagens uppgifter ska utföras. Företagshälsovård skapar piggare anställda som är mer motiverade på jobbet , vilket är en positiv effekt för både arbetsgivare, företaget och personalen. Att leva ett hälsosammare liv med hjälp av företagshälsovård är lätt, eftersom möjligheterna som erbjuds är många.

Företagshälsovården är dels individuell, dels i grupp. Långa, raska, promenader med företaget skapar en bra stämning. Samtal med psykologer om olika problem i gruppen leder till större öppenhet inom företaget. I och med att ett företag börjar med företagshälsovård får personalen varje dag frukt till kontoret och andra prova-på-produkter som är till för att leda företaget in på en nyttigare linje.