Linjaler med tryck

linjalerLinjaler är ofta inte något du tänker att du borde skaffa, förutom när du väl står där och behöver en linjal. Plötsligt kanske du minns att någonstans ligger det en linjal du fått från ett företag eller liknande. Till exempel så har många byggfirmor linjaler med deras logotype på som de kan dela ut till kunder som ett sätt att marknadsföra sig.

Det är däremot inte bara företag som kan använda sig av linjaler med logotype på. På internet kan du hitta sidor som trycker precis vad du vill på linjaler. Det kan vara allt från ett meddelande till en logotype till personligare. En del människor använder sig ofta av linjaler och därav kan det vara kul att ha linjaler som mer ser ut som sina egna, istället för att de ska vara likadana som alla andras linjaler. På internet kan du beställa en eller flera linjaler med tryck på. Du kan välja precis vad du vill att det ska stå och om du vill ha det i färg eller inte. Du kan även välja mellan olika långa linjaler. Till exempel kan du skapa dig ett helt set av olika långa linjaler som ser ut precis så som du vill.